AYGM Genel Müdürü Dr. Yalçın EYİGÜN Görevine Başladı

Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün, görevine başladı. 

Görevi, 13. 02. 2019 tarihinden itibaren vekâleten yürüten Necdet Sümbül’den devralan Genel Müdür Eyigün, devlete hizmette esas amacın devralınan bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu kaydederek bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Necdet Sümbül’e teşekkür etti.

AYGM Genel Müdür’ü Yalçın Eyigün ’ün görevi devir teslim törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcıları; Sayın Enver İskurt, Sayın Selim Dursun, Sayın Ömer Fatih Sayan ve Sayın Adil Karaismailoğlu da katıldı.



2023 HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALIYIZ

Göreve gelir gelmez AYGM personeli ile bir tanışma toplantısı düzenleyen Eyigün, Türkiye’nin gelecek vizyonuna emin adımlarla ilerleyebilmesi için herkesin azimle, kararlılıkla, inançla, iyi niyetle,  planlı- programlı bir şekilde ve zamanı iyi kullanarak çalışması gerektiğini kaydetti. Eyigün, “2023 yılı rastgele bir tarih değildir. Cumhuriyetimizin 100. yılıdır. Bu bilinçle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği 100. yıl hedefleri ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’ın direktifleri doğrultusunda ülkemizi hak ettiği seviyeye getirmek için yorulmadan çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. Genel müdürlükte çalışan tüm personelin projelerin daha iyi, daha hızlı ve daha ekonomik ilerleyebilmesi için kafa yorması gerektiğini kaydeden Eyigün, AYGM çatısı altında gerçekleştirilen projelerin milyonlarca insanın hayatına etki ettiğini ve ülke ekonomisine katma değer sağlayan hayati projeler olduğunu belirtti. Eyigün, “Nasıl ki çocuğumuzu yetiştirirken bir zarar gelmesin, burnu kanamasın diye gayret sarf ediyorsak projelerimizi hayata geçirirken de aynı hassasiyeti göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Genel müdürlük bünyesinde görev yapan her bir personelin yaptığı işin kıymetli olduğunu belirten Eyigün, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Bir fikrin ülkenin hatta dünyanın kaderini değiştirebileceğini belirten Eyigün, bütün fikirlere açık olduklarını kaydederek herkesin ‘ülkem için bir fikrim var’ felsefesini düstur edinmesi gerektiğini söyledi.




Fotoğraflar